[Logo] My Forum - your board description
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Adidas Yeezy Boost 350 V2 Abez  XML
Forum Index » Computer Hardware
Author Message
urjwh3cdJoined: 09/11/2020 01:40:56
Messages: 3
Offline
Den førnævnte leaker-konto har runtopsell.com delt nye billeder af den nyeste "Asriel" makeup i dag. Skoen har en sortbaseret Primeknit-overdel med de lysere og mørkere nuancer adskilt af den gennemskinnelige stribe på lateralsiden. I modsætning til tidligere udgivelser ser denne stil ud til at have en ny snøreopsætning. Afskærmning af looket er en Boost-mellemsål i fuld længde og ydersål i gummi.


Denne nyeste farvekombination af Adidas Sko Herre Grå praler med en faldlignende æstetik med sin blanding af grå og jordfarver på tværs af sin Primeknit-konstruktion sammen med sin distinkte laterale stribe farvet i sort. Endelig afrunder en mælkeagtig halvgennemsigtig ridset mellemsål, der omslutter Boost-dæmpningens signatur, det alsidige design.


Kanye West og Adidas Yeezy Boost 350 V2 Abez er klar til at frigives i en ny “Zyon” -farve. Soklignende overdel af Primeknit blander grå, solbrun og jordfarvet i lige mål. En solid sort postfarvet monofilament sidestribe skærer en skurrende skår gennem midten af ??denne trefarvede blanding for at give skoens signaturdetalje. Stålgrå trim er til stede omkring kraven, med brune snørebånd, der holder overdelen på plads. Nedenunder afrunder udseendet med en mælkehvid mellemsål fuld af pillowy BOOST-polstring og en ydersål af tyggegummi.


Online Shopping Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Eliada” er en kommende farvelægning af den populære Yeezy-silhuet, og den er planlagt til at falde i efteråret. Modellen har jordfarver med en orange og brun farveskema på tværs af Primeknit-overdelen og modellen er også udstyret med en brun gummisål, der omslutter Boost-dæmpningen. Hvis du undrer dig over, kaldes kaldenavnet "Eliada" til "Gud ved", hvilket er en nikkelse til Kanye Wests åndelige forbindelse.


https://www.runtopsell.com/
 
Forum Index » Computer Hardware
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team