[Logo] My Forum - your board description
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Nike Air Max 200 Wit/Navy/Rood  XML
Forum Index » Computer Hardware
Author Message
lfjtkij5Joined: 18/09/2020 00:46:35
Messages: 3
Offline
Nike's Air Max Bubble Pack bevat een handvol van hun meest populaire silhouetten topsaleny.com en een van de nieuwere paren uit de collectie is de Nike Air Max 200. Geïnspireerd door noppenfolie en dient als een spel op Nike Air door een gelaagde luchtbel-esthetiek voor een iriserend effect, deze Air Max 200 wordt bedekt met een basis van wit en Sail mesh en textiel met kleurrijke iriserende accenten op de neus, oogjes en hiel. Extra details zijn onder meer zwarte swooshes op de zijpanelen, een gradiënt Air Max-eenheid en een ijsblauwe buitenzool met blauwe en groene accenten.


Met uitzonderlijke demping en moderne details - de Nike Schoenen Nieuwe Collectie straalt koel uit en biedt tegelijkertijd extreem comfort. Dit nieuwste aanbod van de Air Max 200 heeft een bovenwerk van wit gaas, leer en synthetisch materiaal gecombineerd met contrasterende accenten in marineblauw en rood om die Amerikaanse sfeer over te brengen. Zwarte plastic swooshes aan de zijkanten met rood getinte Air Max-units in de hiel maken het ontwerp compleet.


Nike blijft de Nike Air Max 200 Wit/Navy/Rood opschudden naarmate we het zomerseizoen naderen. Deze nieuwe kleurstelling die we hierboven bekijken, neemt opnieuw de kleurrijke benadering en is bedekt met een reeks kleuren, waaronder roze, oranje, groen, groenblauw en blauw over het hele bovenwerk. Het transparante bovenwerk van netten wordt vergezeld door zwarte leren details op de neus, oogjes en hielkap. Als we dingen inpakken, zien we een witte tussenzool en een mintgroene Air Max-eenheid op de hiel.


Geïnspireerd door de energie en patronen die uit de aarde voortkomen - zoals de stroming van wolken en de wind - straalt de Top Kwaliteit Nike Air Max 200 SE koel uit terwijl hij extreem comfort biedt met zijn extra lange Air unit. Super ademende en duurzame ripstop-stof aan de bovenkant gecombineerd met zichtbare zigzagstiksels voor een extra rand. Dit paar is uitgevoerd in een wit bovenwerk met zwarte, elektrische groene en Oracle Aqua-accenten overal in de schoen. Een witte tussenzool met een Electric Green Air Max-bubbel op de hiel en een zwarte rubberen buitenzool.


https://www.topsaleny.com/
 
Forum Index » Computer Hardware
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team