[Logo] My Forum - your board description
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
nike air max 90 wit zwart  XML
Forum Index » Computer Hardware
Author Message
5rr8n4dwJoined: 17/04/2021 03:15:37
Messages: 3
Offline


Een van de meest succesvolle ontwerpen aller tijden van sportkledinggigant doituble.com Nike viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum op de markt. Verbazingwekkend genoeg is de Air Max 90 nog steeds een van de meest populaire silhouetten in hun uitgebreide repertoire, dus als erkenning voor de mijlpaal hebben ze een speciale capsulecollectie van 6 limited edition-versies onthuld, evenals een heruitgave van de OG infraroodversie. , die algemeen wordt beschouwd als de beste kleur ooit in deze schoen, en degene die er het meest mee wordt geassocieerd.

De nieuwe versie is opnieuw gemaakt in suède en mesh-panelen, zittend op een nike schoenen heren blauw extreem zachte zool met dezelfde witte en levendige oranje kleuren. Naast deze release zijn de 6 andere versies in de nieuwe capsulecollectie allemaal aanpassingen van dezelfde infraroodkleur, maar gemaakt in een reeks ongebruikelijke premium materialen zoals kurk, fluweel en verschillende prints zoals slangenleer en paisley.

Air Max 90 heette oorspronkelijk de Air Max III tot 2000 toen de naam van de schoen werd gewijzigd om het jaar waarin deze werd gemaakt weer te geven. Het nike air max 90 wit zwart was de derde schoen in de baanbrekende Air Max-serie die bekend stond om een ??zichtbare luchtbel in de tussenzool en ook als een van de technologisch meest geavanceerde hardloopschoenen van zijn tijd. De luchtbel veranderde de manier waarop hardlopers naar hun schoenen zouden zoeken, het was een visuele herinnering aan de demping en het comfort dat ze van hun schoenen kregen.

Zelfs als de jaren voorbij zijn gegaan en de Air Max 90 zelf overbodig is geworden als een elite hardloopschoen, is de erfenis die hij heeft zo sterk dat hij bleef als Nieuwe uitgave een schoen die mensen nonchalant wilden dragen. De man die ze ontwierp, Tinker Hatfield, zei dat de futuristische Air-serie geïnspireerd was door zijn reis naar het Parijse Centre Georges Pomopidou en het ‘inside out’ ontwerp. Een deel van zijn bekendheid komt van de levendige kleurencombinaties die het door de jaren heen is aangepast, zoals het infrarood zelf, ook om gezien te worden aan de voeten van enkele van de grootste muzikanten, filmsterren en atleten.

https://www.doituble.com/
 
Forum Index » Computer Hardware
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team